Newsletter

Jeśli chcesz otrzymywać najnowsze informacje na swoją skrzynkę pocztową, być na bieżąco z prawem żywieniowym oraz wiedziedź co możemy Ci zaoferować w ramach szkoleń, przyłącz sie do nas subskrybująć newsletter.

zapisz się >

Aktualności

2013-12-23 powrót

Sterole/estry stanoli a obniżanie cholesterolu - jak zmienią się warunki

„Połączenie sił to początek,
pozostanie razem to postęp,
wspólna praca to sukces”.
Henry Ford

 
Szanowni Państwo, 
 
Spółka IGI Food Consulting powstała w 2006 roku. Motywacją do jej utworzenia były obserwacje rynku, z których wynikało, że wiele firm potrzebuje merytorycznego wsparcia w realizacji obowiązków wynikających z przepisów prawa żywnościowego.
Obecnie zespół IGI Food Consulting tworzą osoby, które posiadają wieloletnie doświadczenie w doradztwie na rzecz podmiotów z branży spożywczej i farmaceutycznej. Nasza wiedza i pasja z jaką wykonujemy swoją pracę dają Państwu gwarancję doradztwa z zachowaniem najwyższych standardów profesjonalnych i etycznych.  
Stale doskonalimy swoje kompetencje i pogłębiamy znajomość przepisów pracując dla najbardziej wymagających Klientów krajowych i zagranicznych.  Stworzyliśmy Zespół, który umożliwia Państwu korzystanie z wieloletnich doświadczeń eksperckich z zakresu prawa żywnościowego i farmaceutycznego, a także z wiedzy, talentu i doświadczeń Członków Zarządu jako pełnomocników procesowych. 
Dodatkowo, grono współpracujących z nami ekspertów zewnętrznych stanowi gwarancję, iż firma IGI Food Consulting zapewnia wszechstronne doradztwo, nawet przy najbardziej złożonych i kontrowersyjnych projektach. 
Zapraszamy zatem do współpracy!
Monika Drab – Grotowska, Prezes Zarządu IGI Food Consulting
Bartłomiej Achler, Wiceprezes Zarządu IGI Food Consulting