Newsletter

Jeśli chcesz otrzymywać najnowsze informacje na swoją skrzynkę pocztową, być na bieżąco z prawem żywieniowym oraz wiedziedź co możemy Ci zaoferować w ramach szkoleń, przyłącz sie do nas subskrybująć newsletter.

zapisz się >

Aktualności

2018-06-20 powrót

II Jesienna Szkoła WPROWADZENIE do Prawa Żywnościowego

25-26 września odbędą się warsztaty II Jesienna Szkoła WPROWADZENIE do Prawa Żywnościowego.

JSPŻ to świetne wprowadzenie do tematu dla nowych pracowników oraz idealne powtórzenie najważniejszych kwestii regulowanych przez prawo żywnościowe, dla specjalistów, którzy w branży są od lat.

JSPŻ ma charakter warsztatów. Jak zawsze na wydarzeniach organizowanych przez IGIFC będzie dużo przykładów, interpretacji, informacji o tym gdzie znaleźć dokumenty, jak korzystać z przewodników.

Uczestnicy w ciągu 2 dni zdobędą lub zaktualizują wiedzę niezbędną do funkcjonowania firmy branży spożywczej z uwzględnieniem suplementowej.

W programie zagadnienia dotyczące:

  • Składu: dodatki, aromaty, składniki aktywne poziomy, nowe składniki żywności
  • Zanieczyszczeń w żywności
  • Znakowania – tworzenie PRAWIDŁOWEJ etykiety, GRAFIKI,
  • Oświadczeń – jakie są rodzaje? Jak je stosować? Jak i gdzie sprawdzać co można stosować?
  • Bez GMO, clean label i innych treści dobrowolnych
  • Produktu niebezpiecznego i zafałszowanego
  • Zasad przebiegu kontroli i funkcjonowania inspekcji – kto i co kontroluje
  • Podstaw KPA niezbędnych do prawidłowej realizacji obowiązków wynikających z prawa żywnościowego

Gwarantujemy jak zawsze świetną merytoryczną dyskusję i praktyczne informacje ogromnie przydatne w codziennej pracy.

TYLKO do 24 sierpnia rabat 20%

SZCZEGÓŁY TUTAJ