Newsletter

Jeśli chcesz otrzymywać najnowsze informacje na swoją skrzynkę pocztową, być na bieżąco z prawem żywieniowym oraz wiedziedź co możemy Ci zaoferować w ramach szkoleń, przyłącz sie do nas subskrybująć newsletter.

zapisz się >

Archiwum publikacji

Rynek Spożywczy

Nie samo mięso

autor: Roman Wieczorkiewicz, data publikacji: kwiecień 2014

Na temat oznakowania, prezentacji i reklamy wyrobów wędliniarskich oraz przepisów prawa żywnościowego wynikających z Rozporządzenia 1169/2011 w sprawie informacji dla konsumentów, dla "Rynku Spożywczego" wypowiedziała się Joanna Olszak, ekspert ds. prawa żywnościowego IGI Food Consulting.

Rzeczpospolita więcej

Gaszenie pragnienia to już za mało

autor: Beata Drewnowska, data publikacji: marzec 2014

Przemysł Spożywczy

Żywność z dodatkami, aktualne problemy.

autor: Joanna Olszak, data publikacji: styczeń 2014
Przemysł Spożywczy

Aspartam - ostateczna ocena ryzyka zakończona pozytywnie

autor: Joanna Olszak, data publikacji: styczeń 2014

Przemysł Spożywczy więcej

Substancja dodatkowa czy wzbogacająca?

autor: Joanna Olszak, data publikacji: sierpień 2013