Newsletter

Jeśli chcesz otrzymywać najnowsze informacje na swoją skrzynkę pocztową, być na bieżąco z prawem żywieniowym oraz wiedziedź co możemy Ci zaoferować w ramach szkoleń, przyłącz sie do nas subskrybująć newsletter.

zapisz się >

Archiwum publikacji

FOOD-LEX

Znakowanie środków spożywczych - podstawy prawne określania ilościowej zawartości składników

autor: Izabela Tańska, Joanna Olszak, data publikacji: kwiecień 2013
Przemysł Spożywczy

Informacja „nie zawiera.... *” a wprowadzanie konsumenta w błąd

autor: Joanna Olszak, data publikacji: luty 2013

Przemysł Spożywczy

Dekada regulacji oświadczeń żywieniowych i zdrowotnych

autor: Izabela Tańska, data publikacji: styczeń 2013
Food-Lex

Podstawy prawne stosowania oświadczeń zdrowotnych korzystających z okresu przejściowego

autor: Izabela Tańska, data publikacji: styczeń 2013

Przemysł Spożywczy

Clean label - nowy trend w znakowaniu żywności

autor: Joanna Olszak, data publikacji: maj 2012