Food law

Your source of knowledge
on food law

GET TO KNOW US

Effective business solutions in compliance with regulations

Food law
Scientific knowledge
Practice

About IGIFC

About IGIFC

IGIFC supports food industry companies, industry organisations, inspectorates, and scientific institutions in implementing their obligations under food law.

Since 2006 we have been training and advising on how to apply food law, interpreting it as well as providing concrete and practical tips.
Our cooperation model is based on expertise, experience and knowledge of the business environment. We help companies operate and grow in the rapidly changing reality.

READ MORE

Next training courses

News

Składniki żywności: Dodatki w suplementach diety – wymagania i podstawy prawne
6 April 2021
  WPROWADZENIE Kluczowym składnikiem suplementów diety są substancje o działaniu aktywnym, mające wpływ na[...]
Read more
Skład suplementów diety: Zmiana dyrektywy 2002/46/WE – aktualizacja jednostek miar, nowe źródło niacyny i magnezu
31 March 2021
    W dniu 10 marca 2021 r. w Dzienniku Urzędowym Unii Europejskiej opublikowano rozporządzenie 2021/418,[...]
Read more
Stało się: Zakaz stosowania pochodnych hydroksyantracenu w żywności na rynku unijnym jest faktem
19 March 2021
  W Dzienniku Urzędowym UE z 19 marca 2021 r. zostało opublikowane ROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) 2021/468 z dnia 18[...]
Read more
See more

Newsletter

Sign up for our newsletter to receive regular news.