Food law

Your source of knowledge
on food law

GET TO KNOW US

Effective business solutions in compliance with regulations

Food law
Scientific knowledge
Practice

About IGIFC

About IGIFC

IGIFC supports food industry companies, industry organisations, inspectorates, and scientific institutions in implementing their obligations under food law.

Since 2006 we have been training and advising on how to apply food law, interpreting it as well as providing concrete and practical tips.
Our cooperation model is based on expertise, experience and knowledge of the business environment. We help companies operate and grow in the rapidly changing reality.

READ MORE

Next training courses

News

Skład znakowanie i reklama żywności: Izabela Tańska prelegentką na międzynarodowej konferencji „Health Ingredients in the Spotlight”
14 June 2021
  W dniach 14-18 czerwca odbywa się konferencja „Health Ingredients in the Spotlight” organizowana przez Fi[...]
Read more
Skład i znakowanie żywności: „Przypadkowe” wzbogacenie w jod i jego konsekwencje dla firm. Dyskusja na poziomie unijnym.
26 May 2021
  W Newsletterze IGI FC ze stycznia br.[...]
Read more
Zakaz dodawania alg w celu wzbogacenia żywności ekologicznej – Wyrok TSUE. Uwaga: Napoje sojowe, ryżowe i na bazie zbóż.
12 May 2021
Jak wynika z wyroku TSUE z 29 kwietnia 2021 r. prawo UE zabrania dodawania alg Lithothamnium calcareum do wytwarzania[...]
Read more
See more

Newsletter

Sign up for our newsletter to receive regular news.