Food law

Your source of knowledge
on food law

GET TO KNOW US

Effective business solutions in compliance with regulations

Food law
Scientific knowledge
Practice

About IGIFC

About IGIFC

IGIFC supports food industry companies, industry organisations, inspectorates, and scientific institutions in implementing their obligations under food law.

Since 2006 we have been training and advising on how to apply food law, interpreting it as well as providing concrete and practical tips.
Our cooperation model is based on expertise, experience and knowledge of the business environment. We help companies operate and grow in the rapidly changing reality.

READ MORE

Next training courses

News

Limity dla THC w żywności – aktualne prace Komisji Europejskiej
19 January 2021
  WPROWADZENIE Zainteresowanie wykorzystaniem konopi (Cannabis sativa L.) oraz ich przetworów w wielu kategoriach[...]
Read more
Materiały i wyroby do kontaktu z żywnością (FCM) – kolejna aktualizacja przepisów
18 January 2021
  WPROWADZENIE Opakowania żywności, elementy maszyn i urządzeń, zastawa stołowa i przybory kuchenne –mają[...]
Read more
Jak uniknąć naruszenia przepisów stosując grzyby jako składniki żywności
15 January 2021
  Suplementy diety, przekąski, żywność funkcjonalna to przykłady kategorii środków spożywczych, w których[...]
Read more
See more

Newsletter

Sign up for our newsletter to receive regular news.