Food law

Your source of knowledge
on food law

GET TO KNOW US

Effective business solutions in compliance with regulations

Food law
Scientific knowledge
Practice

About IGIFC

About IGIFC

IGIFC supports food industry companies, industry organisations, inspectorates, and scientific institutions in implementing their obligations under food law.

Since 2006 we have been training and advising on how to apply food law, interpreting it as well as providing concrete and practical tips.
Our cooperation model is based on expertise, experience and knowledge of the business environment. We help companies operate and grow in the rapidly changing reality.

READ MORE

Next training courses

News

Stało się: Negatywna opinia EFSA dla dwutlenku tytanu
7 May 2021
  WPROWADZENIE Wielokrotnie pisaliśmy o kontrowersjach związanych ze stosowaniem dwutlenku tytanu jako dodatku[...]
Read more
Składniki żywności: Nowe warunki stosowania nasion chia (szałwii hiszpańskiej)
5 May 2021
  Nasiona chia są dostępne dla europejskich konsumentów już od kilkunastu lat. Uzyskały status nowej żywności[...]
Read more
Znakowanie żywności: Sezam kolejnym głównym alergenem pokarmowym w USA
27 April 2021
  23 kwietnia Prezydent Biden podpisał ustawę o bezpieczeństwie alergii pokarmowych, leczeniu, edukacji i[...]
Read more
See more

Newsletter

Sign up for our newsletter to receive regular news.