Food law

Your source of knowledge
on food law

GET TO KNOW US

Effective business solutions in compliance with regulations

Food law
Scientific knowledge
Practice

About IGIFC

About IGIFC

IGIFC supports food industry companies, industry organisations, inspectorates, and scientific institutions in implementing their obligations under food law.

Since 2006 we have been training and advising on how to apply food law, interpreting it as well as providing concrete and practical tips.
Our cooperation model is based on expertise, experience and knowledge of the business environment. We help companies operate and grow in the rapidly changing reality.

READ MORE

Next training courses

News

Znakowanie żywności: Czy w wykazie składników należy podać nazwę witaminy i formę chemiczną? OSTATECZNE ROZSTRZYGNIĘCIE – TSUE
23 February 2021
  Co w przypadku witamin należy rozumieć przez „szczegółową nazwę” składnika to jest kwestia, którą ma[...]
Read more
Czy wprowadzenie na rynek syropów w kategorii suplementu diety, w celu uniknięcia opłaty cukrowej to rozwiązanie zgodne z przepisami?
18 February 2021
  Do 25 lutego br. firmy muszą złożyć pierwszą informację o wysokości opłaty cukrowej. Ten nowy obowiązek[...]
Read more
Obowiązki podmiotów branży spożywczej: E-commerce i inne formy sprzedaży żywności (w tym suplementów) na odległość – rejestracja działalności
9 February 2021
  Sprzedaż żywności na odległość to wszelkie formy sprzedaży, w których brak jest jednoczesnej fizycznej[...]
Read more
See more

Newsletter

Sign up for our newsletter to receive regular news.