Food law

Your source of knowledge
on food law

GET TO KNOW US

Effective business solutions in compliance with regulations

Food law
Scientific knowledge
Practice

About IGIFC

About IGIFC

IGIFC supports food industry companies, industry organisations, inspectorates, and scientific institutions in implementing their obligations under food law.

Since 2006 we have been training and advising on how to apply food law, interpreting it as well as providing concrete and practical tips.
Our cooperation model is based on expertise, experience and knowledge of the business environment. We help companies operate and grow in the rapidly changing reality.

READ MORE

Next training courses

News

Ustalenie górnych tolerowanych poziomów spożycia (UL) witamin i składników mineralnych na poziomie unijnym. Kolejny etap prac zakończony.
25 January 2022
24 stycznia 2022 r. zostały opublikowane Wytyczne EFSA dotyczące ustalania i stosowania górnych tolerowanych poziomów[...]
Read more
Miąższ owoców kawowca Coffea arabica L. lub Coffea canephora dozwoloną żywnością w UE
17 January 2022
  W Dzienniku Urzędowym UE z 17 stycznia 2022 r. zostało opublikowane ROZPORZĄDZENIE WYKONAWCZE KOMISJI (UE)[...]
Read more
Zmiana ustawy o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych; Kontrola sklepów internetowych; Anonimowe pobranie próbki – Kolejny etap prac zakończony
11 January 2022
Trwają prace nad projektem ustawy o zmianie ustawy o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych oraz niektórych[...]
Read more
See more

Newsletter

Sign up for our newsletter to receive regular news.