Doradztwo
Szkolenia
Aktualności
Nasze Marki
O nas
Kontakt
|
ENG
powrót do Publikacji
Nowa żywność – prawo i praktyka z punktu widzenia nowych technologii i innowacji w przemyśle spożywczym
8 maja 2021
http://przemyslspozywczy.eu/nowy-numer/
Zobacz pozostałe aktualności
Znakowanie żywności. Nazwa witaminy w żywności dla szczególnych grup konsumentów (FSG).
Maksymalny limit dla monakoliny K z czerwonego ryżu – ZMIANA ROZPORZĄDZENIA 1925/2006.
Alternatywa dla chlorku sodu w produktach na bazie ryb i w owocach morza. Analiza EFSA
KE ustala limity dla MOAH w żywności. Ważne zalecenia dla firm i inspekcji. Zanieczyszczenia żywności – węglowodory aromatyczne olejów mineralnych.
Znakowanie żywności. „Słodzony stewią” – jak poinformować konsumentów zgodnie z przepisami?
ZNAKOWANIE ŻYWNOŚCI. Jak zmienią się przepisy rozporządzenia 1169/2011 – wnioski z konsultacji KE
Nowa żywność. Czy wzbogacenie kiełków w składnik, który występuje w nich też naturalnie ma znaczenie dla statusu nowej żywności? Spermidyna. Produkcja podstawowa. Sprawa w TSUE
Unijny Wykaz naturalnych wód mineralnych – OPUBLIKOWANY!
Czy Nutri-Score wprowadza w błąd? Wkrótce stanowisko Komisji Europejskiej
PLANT-BASED. Powstała Międzynarodowa Grupa Robocza ds. Żywności Roślinnej.
Do pobrania
Pobierz
Udostępnij:
Następny Artykuł
Newsletter
Zapisz się do naszego newslettera, by otrzymywać regularne wiadomości.
* Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach marketingowych przez IGI FOOD LAW Sp. z o.o. Administratorem Twoich danych osobowych jest IGI FOOD LAW Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Puławskiej 2B. W każdej chwili możesz wycofać udzieloną zgodę, klikając: "Rezygnuję" w otrzymanym newsletterze.
* Wyrażam zgodę na przesyłanie mi informacji handlowych drogą elektroniczną przez IGI FOOD LAW Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Puławskiej 2B, zgodnie z ustawą z dnia 18 lipca 2002r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Z 2002r., Nr 144, poz. 1204 z późn. zm.).