Szkolenia

Udział w szkoleniach organizowanych przez IGIFC
może znacząco ograniczyć poziom stresu podczas kontroli inspekcji.
Szkolenia organizowane przez IGIFC mają praktyczny, warsztatowy charakter. Rozwiązywanie codziennych problemów firm oraz wspieranie ich rozwoju daje nam świetne rozeznanie w aktualnych i ważnych zagadnieniach prawa żywnościowego. W oparciu o tę wiedzę, a także dzięki ciągłemu monitorowaniu wyroków sądów i prac nad nowymi aktami prawnymi opracowujemy programy szkoleń. Nasze prezentacje to zbiór przykładów i linków do przydatnych dokumentów.

Najbliższe szkolenia

SZKOLENIE: Oświadczenia zdrowotne i żywieniowe – prawo i praktyka
08.12.2021
SZKOLENIE: Zezwolenie na nową żywność i oświadczenie zdrowotne - jaka jest procedura, ile to trwa, ile kosztuje, jakie dokumenty i badania są potrzebne
14.12.2021
SZKOLENIE: Naturalne wody mineralne, wody źródlane – prawo i praktyka Procedura uznania, znakowanie i reklama, wprowadzanie do obrotu, nowe wymagania
26.01.2022
SZKOLENIE: Suplementy diety - prawo i praktyka Skład, znakowanie, wprowadzanie do obrotu
02.02.2022
SZKOLENIE: Żywność dla dzieci - prawo i praktykaKategorie, skład, zanieczyszczenia, dodatki, reklama i znakowanie
16.02.2022
SZKOLENIE: Znakowanie żywności - prawo i praktykaWartość odżywcza, nutri-score, QUID, COOL, orzecznictwo, zmiany w przepisach (...)
08.03.2022

SZKOLENIA zamknięte

Prowadzimy również szkolenia na zlecenie konkretnych firm, organizacji branżowych, uczelni i inspekcji. Szkolenia zamknięte mogą być prowadzone w języku polskim lub angielskim. Program, przykłady, miejsce i przebieg szkolenia dopasowane są do sprecyzowanych potrzeb zamawiającego.

Przykładowe tematy

WYŚLIJ ZAPYTANIE

o szkolenie zamknięte dla Twojej Firmy.
Napisz