Szkolenia

Udział w szkoleniach organizowanych przez IGI FOOD LAW
może znacząco ograniczyć poziom stresu podczas kontroli inspekcji.
Szkolenia organizowane przez IGI FOOD LAW mają praktyczny, warsztatowy charakter. Rozwiązywanie codziennych problemów firm oraz wspieranie ich rozwoju daje nam świetne rozeznanie w aktualnych i ważnych zagadnieniach prawa żywnościowego. W oparciu o tę wiedzę, a także dzięki ciągłemu monitorowaniu wyroków sądów i prac nad nowymi aktami prawnymi opracowujemy programy szkoleń. Nasze prezentacje to zbiór przykładów i linków do przydatnych dokumentów.

Najbliższe szkolenia

Szkolenie: ZNAKOWANIE ŻYWNOŚCIZmiany rozporządzenia 1169/2011, grafiki, oświadczenia zdrowotne, GreenClaims, znakowanie dodatków funkcjonalnych
14.03.2023
Szkolenie: SUPLEMENTY DIETYSkładniki, dozwolone poziomy, postępowanie wyjaśniające, Novel Food w suplementach, ZANIECZYSZCZENIA, wprowadzanie do obrotu
28.03.2023
Szkolenie: TECHNOLOGICZNE DODATKI DO ŻYWNOŚCIStosowanie, znakowanie, marketing, wprowadzanie do obrotu. Innowacyjne składniki zastępujące dodatki.
04.04.2023
SZKOLENIE: HERBATKI ZIOŁOWE Skład, kategoria, znakowanie, nazewnictwo, reklama, wprowadzanie do obrotu

SZKOLENIA zamknięte

Prowadzimy również szkolenia na zlecenie konkretnych firm, organizacji branżowych, uczelni i inspekcji. Szkolenia zamknięte mogą być prowadzone w języku polskim lub angielskim. Program, przykłady, miejsce i przebieg szkolenia dopasowane są do sprecyzowanych potrzeb zamawiającego.

Przykładowe tematy

WYŚLIJ ZAPYTANIE

o szkolenie zamknięte dla Twojej Firmy.
Napisz